Om du skal renovere baderommet er det lett å bli overveldet. Hvor skal du starte? Frykt ikke! Denne guiden vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite for å planlegge det perfekte baderommet. Forhåpentligvis vil disse tipsene spare deg for en del penger i dyrebare feil i fremtiden.

Finn ut dine behov

Aller først er det viktig å finne ut av dine prioriteringer. Bor du alene, med en partner eller har du stor familie? Trenger du stor lagringsplass? Hvor stort rom har du tilgjengelig? Hva kunne du tenke deg å gjøre annerledes? Spørsmål som dette vil hjelpe deg på god vei til å finne ut dine behov.

Planlegg rommets oppsett

Det er ikke nødvendig å bytte på rommets oppsett om du liker det sånn som du har det i dag. Om du beholder oppsettet som du har i dag kan potensielt spare deg for en del penger. Det å bytte lokasjon på toalett eller dusj kan koste en del i rørleggerarbeid. Om du derimot ønsker endre på rommets oppsett kan det være en god idé å forhøre deg med en rørlegger først.

Finn inspirasjon

Nå som du vet hva dine behov er, og hva du kunne tenke deg å gjøre annerledes, er det på tide å finne inspirasjon til ditt nye baderom. Inspirasjon til nytt baderom kan enkelt finnes på internett. Du kan også snakke med venner som har gjort lignende prosjekter og spørre dem om hvilke problemer de imøtekom langs veien.

Gjør drømmen om nytt bad til virkelighet

For et bredt utvalg av bad i alle prisklasser av dansk design kan du besøke aubo.no. AUBO hjelper deg med å sette sammen det badet du ønsker basert på din personlige stil, slik at du kan sette ditt personlige preg på ditt nye bad. Finn inspirasjon til nytt bad her.