Mange forbrukere har startet å kjøpe uoriginale blekkpatroner for å spare penger. Uoriginale blekkpatroner kan spare deg for penger, men det lønner seg å være varsom. Vi vil her ta for oss det du trenger å vite om uoriginale blekkpatroner.

Uoriginale blekkpatroner

Uoriginale blekkpatroner har vært populært hos forbrukere som ønsker å spare penger på blekk. Men ifølge mange tester viser det seg at uoriginale blekkpatroner ikke virker like bra som de originale. Ifølge Consumer Reports sin undersøkelse viste det seg at 63% av forbrukere som brukte uoriginale blekkpatroner, mente at de var like gode som de originale. 36% av forbrukere mente at de ikke var like gode.

Consumer Reports sine tester har funnet uoverensstemmelser med de uoriginale blekkpatronene. Lederen av testene, Rich Sulin, sa at noen av prøvene med uoriginale blekkpatroner gikk bra, mens andre prøver med det samme produktet skapte varselmeldinger på printeren. Det viste seg også at noen uoriginale blekkpatroner virket bra i starten, men tettet skrivehodet etter kort tid. I tillegg viste det seg at noen blekkpatroner ikke klarte å skrive ut en testside.

Uoriginale blekkpatroner kan også koste en del i reparasjoner. Mange produsenter støtter ikke bruk av uoriginale blekkpatroner. Dette kan derfor føre til at du mister garantien hvis noe skulle gå galt. Derfor kan det være lurt å sjekke opp i dette når du kjøper printeren.

Fordeler med originale blekkpatroner

Hvis du ønsker å være på den sikre siden bør du kjøpe originale blekkpatroner. Canon blekkpatroner eller Brother blekkpatroner er sikre valg når det kommer til blekkpatroner. Ved å bruke originale blekkpatroner er du sikker på at du har garantien hvis noe skulle gå galt med printeren. Det er også mindre sannsynlighet for at noen skade vil skje printeren. Og du vil ha et produkt som er kompatibelt med printeren din.