Ja, du vet, den der fargerike kuben som frustrerer en haug med mennesker, og som til slutt kaster kuben i skuffen? Ja det er faktisk mulig å løse den, og det finnes metoder man kan følge for å gjøre akkurat det. Det betyr dog at du å ha en Rubiks kube, først og fremst, og det kan du for eksempel finne hos mastercubestore.no, en butikk som spesialiserer i dette. Det er kanskje ikke noe du visste at eksisterte, men nå gjør du det, og om det er noe som interesserer deg så kan det være mye interessant å finne der. Og vil du endelig løse en Rubiks kube så har du definitivt funnet den riktige siden.

Det er noe man kan gjøre kanskje som en familie? Hva med å lære opp de små? Det er noe man kan skryte av på skolen, fordi det er fullt mulig å lære seg dette. Det kan du blant annet se på løsningsiden til Mastercubestore.no. Det er noe litt overveldende med en Rubiks kube, og det har j også litt av et rykte om å være utrolig vanskelig å løse. Men om det finnes mennesker i denne verden som kan løse kuben på noen få sekunder, så kan vel du gjøre det også, uansett hvor lang tid det skulle ta. Og det er jo helt klart noe svært tilfredsstillende med å løse en Rubiks kube, uansett om du er voksen eller om det er et barn som løser det.

Alle kubene du trenger

Det er ikke alle som har kuber liggende hjemme, og om d uer en av dem, så har altså mastercubestore.no alt du behøver. Fokuset ligger på den tradisjonelle kuben, men det finnes også mye annet der. De regulære er jo de som er på 3×3, men som du ser så finnes det helt opp til 19×19. Da snakker vi om ekstreme størrelser, og veldig høy vanskelighetsgrad. For om du tror at seks sider er en utfordring og er vanskelig, så vil 19×19 være en helt annen verden og dimensjon. Men det handler jo om å begynne i det små, om å vite hva utgangspunktet for løse kuber faktisk er. For prinsippet er i al hovedsak det samme, selv om det blir vanskeligere jo flere sider som finnes.

Ta det sakte, men sikkert, så kommer du nok til å løse kuben. Ser du på løsningene som siden selv presenterer så er det altså visse trinn man må gå gjennom, men når du lærer deg dem så handler det bare om hvor fort du kan gjøre det. For da kan du faktisk løse en Rubiks kube, og det er noe å skryte av når du går på jobb eller når du er på skolen!

Ta også kontakt med dem om du lurer på noe, og trenger mer informasjon, det kan faktisk være veldig hjelpsomt. Det finnes jo også tilbehør og utstyr på siden deres, så ta gjerne en titt for når du vil endelig løse Rubiks kube!